Välkommen till Magic Mittens blogg!

Jag smygstartar, trots att allt inte riktigt är färdigt. Känslan påminner om när man bjudit sina vänner på middag kl 19.00 och bästa kompisen kommer en halvtimme tidigare :). Man går ett varv runt bordet och tittar på dukningen, lyfter lite på kastrull-locken och berättar vad man tänker bjuda på. Man hinner prata lite förtroligt innan de andra gästerna kommer…      Så en bit i taget så kommer jag fylla på med saker jag hoppas ska vara av intresse för dig. Det är här jag kommer att lägga ut mina nyhetsbrev i fortsättningen. 

I en av de boxar man skulle fylla i för att starta den här bloggen, skulle man skriva i en “slogan”. Det gav mig huvudbry… vad har Magic Mittens för slogan? Till slut så bestämde jag mig för att låna ett uttryck från den underbaraste av lärarna jag har i livet:

Läkning inifrån och ut

Min erfarenhet är att den läkningen är den lyckligaste, mest bestående och vad som får oss att ta de stora stegen inombords. Jag hoppas att du ska hitta inspiration här, både i form av boktips och annat, för att fortsätta söka lycka och glädje i närheten till dig själv. Klicka på rutan där uppe  till höger så kommer mina inlägg automatiskt till dig (utan att ta så stor plats i inkorgen som mina tidigare nyhetsbrev har gjort!!!).

Ha en underbar start på 2011!

Carin Eklund

 

Leave a Reply