Nya tider i Stockholm 18-22 augusti 2014

 Mitt hem mitt i spenaten

Hej!

Nu är jag tillbaka i civilisationen, en stund igen, efter att ha varit och tränat mer tai chi och qi gong i det vackra och VARMA vädret. Jag hoppas att du har njutit lika mycket av denna vackra sommar som jag. Jag skickar med en försommar-bild av mitt château, då allt var grönt och frodigt. När jag åkte därifrån i förrgår såg det mer ut som Pampas eller slätterna i Spanien . Idag så faller regnet över Helsingborg där jag sitter och skriver. Jag är så glad över dessa droppar för växter och djur, och människor också för den delen, behöver lite vatten nu.

Jag har precis lagt ut nya tider för behandlingar i Hässelby, så gå in under fliken Stockholms-behandlingar, om du befinner dig i den kungliga huvudstaden och känner att det skulle vara bra med lite energiarbete och samtal.

Må gott så länge!

Carin

 

Leave a Reply