När det är dags så är det dags….

Efter “mycket möda och stort besvär” så har jag kommit fram till att det är dags att  stänga till dörren om Paradiset på Bondegatan och Magic Mittens.

Fram till den 27 januari kan du komma på behandling eller samtal. Känner du för en sista liten “handpåläggning” eller för att få med dig en karta över kroppen  och några ord på vägen, så är det nu du får passa på. Maila mig på carin.eklund@magicmittens.com eller ring 070 – 296 34 33 så bokar vi en tid.

Det finns så många tankar och funderingar som jag skulle vilja dela med mig av, men jag får återkomma med dem en annan dag. Då kommer jag även att veta i vilken form som skrivandet kommer ta sig uttryck. Den här gången så nöjer jag mig med att önska er alla:

EN RIKTIGT GOD JUL OCH

ETT GOTT NYTT ÅR

Leave a Reply