På svenska

 Vem är jag?

Sedona (2)

Jag heter Carin Eklund och jag startade mitt företag Magic Mittens 2007. Jag arbetar idag i huvudsak med energi-behandlingar på distans, i kombination med samtal och coaching.

I hela mitt liv har jag varit passionerat intresserad av sambandet kropp, psyke och själ. Så länge jag kan minnas har jag “haft någonting i händerna” och jag vet saker om människor, som de inte har berättat för mig. För att förstå vad detta “någonting är, har jag behövt gå bakvägen och söka kunskap och förståelse för min intuition och gåva. Jag är bland annat utbildad i reiki, akupressur, coaching och har under många år studerat kinesiskt medicin både i form av qi gong, TCM och den klassiska delen av denna rika kunskap om människan. Jag har rest över hela världen och mött många av världens kulturfolk och lärt om deras syn på läkning och utveckling. Mitt senaste tillskott i verktygslådan är Soul Integration Facilitation (jag är certifierad av Theo Group Inc att använda The Soul Integration™ process)

Vad jag har sett om och om igen är människans fantastiskt komplexitet, hur vi är en sammansättning av våra olika nivåer. Genom att inkludera både fysik, intellekt, känsloliv och själ så går det att nå roten av de delar i oss som håller oss tillbaka eller ställer till med problem i våra liv. För att nå en varaktig läkning så behöver vi kännas vid, adressera och arbeta med dem alla.

Hur arbetar jag?

Mitt arbetssätt har förändrats genom åren, från att behandla den fysiska kroppen på  plats till att idag bestå av en kombination av energiarbete och samtal som är oberoende av avstånd. Det innebär att jag idag kan arbeta med någon som befinner sig i en helt annan del av världen och samtalet sker över telefon, Zoom eller via någon annan internetbaserad plattform.

Jag har flera olika arbetssätt att erbjuda dig, om du kommer som klient.

Vi kan leta rätt på och integrera de delar av dig som separerats pga rädslor och trauman genom Soul Integration arbete, eller så kan vi titta på ditt födelsehoroskop, och se vad det har att berätta om dig. Jag kan även erbjuda sessions där vi blandar både arbete med energikroppen, kanaliserad text och coaching. Du hittar en lite utförligare beskrivning om det arbetssättet här nedanför.

En konsultation består av två delar, och tar ca 2 h. Under den första timmen så tonar jag in mig på ditt energifält vilket ger mig förnimmelser om hur du mår. En text kommer till mig som handlar om var du befinner dig i ditt liv just nu, och vad som skulle kunna vara till hjälp för dig att arbeta vidare med på egen hand.

Själva energiarbetet handlar om att lösa upp spänningar i energiflödena i kroppen, tankar och känslor som har låst sig. För de som har en känsla för den själsliga aspekten av sitt jag, så skapas en större närhet till den person man är i grunden – bortanför de lager av barndomsupplevelser, livserfarenheter och kulturella pålagor som vi alla bär som ett hölje omkring oss. Under energibehandlingen är det allra bäst om man kan ta det lite lugnt, gärna ligger och vilar om det finns möjlighet. Många upplever att det arbetar i kroppen under denna tid, att plötsliga insikter kommer till dem.

20170915 Relax

Efter en timme ringer jag upp, skickar över texten och vi pratar om den information som jag tagit emot. Under den timmen finns det utrymme att resonera om det som händer i livet just nu.

Vad händer efter arbetet vi gjort tillsammans?

Skapa gärna utrymme att vara lite mer varsam med dig själv resten av dagen. Man kan bli väldigt trött, få lite ont i musklerna där djupa spänningar har lösts upp och vissa kan längta efter att vara ensamma med sina tankar.

Orden som kommit är ofta ett budskap till dig om områden, känslomässigt bagage, tankeblockeringar som ligger i vägen för en mer glädjefylld livsupplevelse. Orden är ämnade för dig att arbeta vidare med. Energierna fortsätter att arbeta i dig för att hjälpa dig att nå in till dig själv, och hos dig behöver det finnas längtan efter förändring och en villighet att arbeta vidare med dig själv.

Även om det kan tyckas vara lättsamt att ligga och vila en timme och sedan prata i telefon en timme, så är en process som går väldigt mycket djupare än man kanske tror. För dem som tycker om sättet jag arbetar på och vill fortsätta har jag genom erfarenhet sett att ett intervall på 4-6 veckor mellan behandlingarna är lagom. Man hinner förankra sig i det nya innan man går ännu ett lager djupare. Ett stort hjälpmedel i processen är att ha en dagbok till hands och skriva ner sina tankar och insikter som faller på plats mellan konsultationerna.

För vem är det inte lämpligt att arbeta med mig?

20170915 Gravid

Är du gravid så får du vänta tills ditt lilla mirakel har anlänt. Även om vissa säger att det inte är skadligt för fostret, så har jag valt att inte arbeta med blivande mammor. Fostret är så energimässigt fininställt och det behöver lugn och ro att utvecklas. Att gå in i energisystemet och kanske arbeta med känslomässigt djupa sår och trauman påverkar hela kroppen, och det är något som man ska bespara sitt lilla barn.

Om du vet med dig att du lider av allvarlig psykisk sjukdom, har psykotiska episoder eller vet att din mentala hälsa är väldigt skör just nu. Då är den här behandlingsformen alltför omvälvande för dig, och all typ av energibehandling kan i värsta fall förvärra ditt sjukdomstillstånd. Om du regelbundet har kontakt med psykriatri eller sjukvård och får hjälp, så rådgör med dem.

20170915 Change - no thanks!

Om du inte känner dig redo för förändring. När du tar steget för att börja montera ner det som hindrar dig från att leva det liv som du önskar, så kommer du att uppleva förändringar. Det kan yttra sig i from av sorgsenhet, ilska och ett behov av att ändra i ditt yttre liv. Ibland behöver man helt enkelt stuva om i sin tillvaro för att nå då en plats inombords som känns mer bekväm och mer livgivande. Om detta känns övermäktigt, så vänta med att kontakta mig tills du orkar med förändring.

 

20170915 Evidence, please!

Om du anser att människan enbart är en klump med celler som drivs av elektriska impulser och att själen endast är ett kommersiellt påhitt – då är det här ingenting för dig. Nu skojar jag till det lite, men mitt arbete handlar inte om att övertyga dig om något du inte tror på. Om vi ska stångas för att bevisa eller motbevisa varandra så kommer vår stund att bli plågsam för både dig och mig – och ingen blir lyckligare av det.

Om du nu, efter ha läst om vad jag gör och vad som kan hända i dig, känner att du vill boka en konsultation med mig, gå in under fliken BOOK A SESSION och se om du hittar någon tid som passar dig. Under fliken RATES AND PACKAGES hittar du prisuppgifter och information om hur du kan boka en serie behandlingar.

Mer än hälften av de som besöker min blogg kommer från andra länder, och därför har jag valt att skriva på engelska. Om det känns obekvämt för dig att hitta information på ett annat språk, så kan du skicka ett meddelande till mig på adressen carin.eklund@magicmittens.com, så kan jag hjälpa dig att hitta en tid, och svara på de frågor du har.

Väl möt kära vän!

Carin