Stockholmsbehandlingar 5 – 10 maj

Hej där!
Solen skiner så ljuvligt och jag skickar med en bild av mina vilda och ostyriga tulpaner som stått mitt i allt energiarbete! Det får väl bli en liten påminnelse om att vi alla ska vara precis som vi är – då blir det bäst!Tulpaner i april

Jag är på väg mot slutet av denna fantastiska behandlingvecka i Stockholm och har träffat både nya och gamla klienter. Jag är så imponerad över hur modiga alla är, som ger sig i kast med det som både känns jobbigt, sorgligt och läskigt inombords.

Jag har just lagt ut de tider som jag har i maj (måndagen den 5 till lördagen den 10) under fliken STOCKHOLMSBEHANDLINGAR. Om du känner att det skulle vara bra att träffa mig så skicka mig ett mail :).
Maj blir den sista schema-lagda veckan för säsongen. Därefter väntar mig en hög kinesiska tentor och sedan är sommaren här. (Jag kommer att vara uppe i Stockholm då och då även under sommaren, vartefter jag vet när och hur lägger jag ut de spridda tiderna under samma flik.)

Ha en fin helg!

Leave a Reply